Wat is een Tripje naar de Vrijheid?

Het Tripje naar de Vrijheid is een drie uur durende ontdekkingsreis binnen jezelf die bestaat uit een coachingsgesprek en een wandeling om dat gesprek te laten bezinken. Het is iets dat je maar één keer in je leven doet. Het is erg aan te raden om de rest van die dag jezelf alle ruimte te geven, bijvoorbeeld om stil te staan bij je ervaring en wat te schrijven, of om naar je favoriete plekje te gaan en te voelen wat je voelt, kortom: om te doen waar jij op jouw dag met deze ervaring in the pocket, het meeste behoefte aan hebt.


De wandeling

Om deze ervaring helemaal tot zijn recht te laten komen en duurzaam te maken, is een wandeling door de natuur na het gesprek, een vast onderdeel van het Tripje naar de Vrijheid. De bedoeling daarvan is dat je, ongeacht je (mogelijk) drukke hoofd en je verantwoordelijkheden elders, echt even tijd neemt om deze ervaring te laten landen in je bewustzijn, voordat je weer terugstapt in je normale leven. 

De meeste kiezen ervoor om de wandeling samen te doen. Een deel ervan zal stiltewandeling zijn. Maar soms is het juist fijn om de vraag 'waar gaan je gedachten naartoe' van mij te krijgen. Dat houdt je erbij, als de todo-lijstjes of andere afleiders alweer opdoemen. Zo kan samen wandelen de verwerking van deze ervaring enorm helpen. Maar als je liever alleen wandelt of stilstaat bij je ervaring, voel je vrij!

Het gesprek

Het Tripje begint dus met een individueel, bevrijdend en verhelderend coachingsgesprek, waarin je even uit je belemmeringen en in je mogelijkheden stapt, zodat we de diepste wens van je hart kunnen beluisteren.

Je ontdekt in het ongeveer 1½ uur durende gesprek wat je diepste verlangen is en waarom je die wens nog niet uitgevoerd hebt, wat je precies tegenhoudt: je patroon.

Vervolgens gaan we kijken waardoor dat patroon ooit in je leven is gekomen, de wortel. Als je daar eenmaal zicht op gekregen hebt, krijg je meer begrip voor jezelf en kun je aan een structurele oplossing van je patroon gaan werken.

©2021 Global Soul - Stef van Beek. Alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin