Je gaat op reis met: Stef van Beek

Toen ik in 2007 het woord vond voor wat ik eigenlijk mijn hele leven spontaan al deed, "authenticiteitscoaching", zocht ik nog een passende gespreksvorm, waarmee de coaching zou beginnen. Een vorm waarmee we de uitdaging helemaal in beeld zouden krijgen. Om zo diep te komen en zoveel te kunnen ontdekken, was er een gevoel van veiligheid, zuivere aandacht en vrijheid nodig. Toen deze oude regenboogcamper ook nog op mijn pad kwam, kreeg het Tripje een ideale, mobiele spreekkamer en viel alles op zijn plek. Het Tripje naar de Vrijheid werd geboren. Het werd niet alleen een eerste gesprek voor authenticiteitscoaching, maar een verhelderende ervaring voor iedereen die op wat voor manier dan ook de grootste uitdaging in zijn persoonlijke ontwikkeling beter in beeld wilde krijgen.

En dan nu echt over mij. Ik ben eigenwijs geboren en ik begreep als kind niet waarom zo veel kinderen/mensen niet zichzelf waren. Waarom ze uit zichzelf gingen. Waarom ze zo hun best deden om gewaardeerd te worden en bij een groepje te horen. En waarom ze probeerden te voldoen aan de verwachtingen van hun ouders.

Inmiddels begrijp ik dat heel goed, ondanks dat ik nooit zelf dat pad bewandeld heb. Ik help mensen vanuit betrokkenheid bij hen en hun unieke situatie. Ik voel me verbonden met de ander en kijk mee in zijn of haar werkelijkheid. Met mijn oprechte aandacht help ik je graag om meer begrip te krijgen voor jezelf.

Wil je meer weten over mij? Kijk dan op www.globalsoul.nl.


Wil je meer dan een eenmalig gesprek? Kijk op:

©2021 Global Soul - Stef van Beek. Alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin